Schelpen

Lid van Metaalunie

Donaghys Performance First

BST Oyster Supplies

Welkom bij Machinefabriek Bakker

Al sinds 1924 is “Machinefabriek Bakker B.V.” (Bakker) ontwerper en constructeur van speciaal machines en installaties voor de schelpdiersector. Unieke installaties, die op een efficiënte wijze technische kennis en ervaring combineren voor productie en behandeling van schelpdieren.

Installaties aan boord
Bakker bezit de noodzakelijke kennis voor de ontwikkeling, fabricage en plaatsing van installaties aan boord van visserijschepen. In de loop der jaren is zij uitgegroeid tot de absolute leider in deze sector. Bakker is zonder enige twijfel dé nummer 1 voor complete uitrustingen aan boord van mosselschepen.

Installaties aan land
In nauwe samenwerking met haar klanten ontwerpt en ontwikkelt Machinefabrikant Bakker verwerkingseenheden voor schelpdieren. Verwerkingseenheden, die alle voordelen hebben om hun werk efficiënt en voordelig uit te voeren, onafhankelijk van de plaatselijke condities. Bakker behartigt het volledige projecttracé, zowel vanaf concept tot aan wel-doordachte fabricage als vanaf “Turn key” installatie tot aan inbedrijfstelling.

Bestaande installaties
Ook optimaliseert Bakker bestaande installaties. Na een analyse van de “Zwakke punten” stelt haar projectafdeling aanpassingen voor die nodig zijn om tot optimaal functioneren van uw productiesysteem te komen.